Schoonheid en schoon-heid: dit is de betekenis van onze naam

Bijgewerkt: jan 6


Toen we op zoek gingen naar een passende naam moesten we het eigenlijk niet ver zoeken. In het woord ‘schoon’ vonden we alles wat we zochten. Al mocht dat gerust iets pittiger klinken. Et voilà: SQÓN -uitgesproken als ‘skoon’- was geboren! Maar dan wél met een dubbele betekenis.


Schoonheid


Schoonheid verspreiden én ondersteunen: het is onze missie. Door producten te selecteren die -althans in onze ogen- mooi zijn. We geloven immers sterk in de impact van materiële zaken op ons gemoed. Spullen kunnen ons een fijn gevoel geven of ze kunnen ons net onrustig maken. Daarnaast willen we je stimuleren om goed voor jezelf te zorgen, je lichaam en geest in de watten te leggen. Zodat jouw innerlijke én uiterlijke schoonheid kunnen floreren. Zelfliefde, darling. Je verdient het!


Schoon-heid


We willen je ook een gerust gevoel geven over jouw aankopen. Binnen de SQÓN-filosofie moeten producten en partners dan ook ‘schoon’ zijn. En dat is het geval als ze gedurende hun hele levenscyclus zo weinig mogelijk schadelijke sporen nalaten op de planeet en de maatschappij. We werken dus enkel samen met partners die onze waarden en normen delen. De producten die we selecteren, zitten plasticvrij of op z’n minst plasticluw verpakt en creëren weinig tot geen afval. Verder zijn ze zo natuurlijk mogelijk samengesteld, zonder chemische stoffen die de planeet beschadigen. Wat bij ons dus via het afvoerputje wegstroomt, is volkomen onschadelijk voor het milieu.


De planeet schoon houden én jou ondersteunen om je schoonste zelf te zijn, dat is dus de visie achter SQÓN. We hopen dan ook dat jij je hierin helemaal kunt vinden, en staan alvast te popelen om je te leren kennen ;-)


Recente blogposts

Alles weergeven
blijf op de hoogte
  • Facebook
  • Instagram

Contact: hi@sqon.be

Hoogboomsteenweg 89

2950 Kapellen

BE0755.745.905