hi sqÓnheid,

Ik ben Sanne, bezielster van SQÓN. En met dit lifestylelabel wil ik de tijd die jij in de badkamer doorbrengt centraal zetten. 

 

SQÓN is ontstaan vanuit een grote voorliefde voor mooie spullen, schoonheidsrituelen en zelfzorg. Door goed voor jezelf te zorgen, ben je ook beter in staat om voor anderen te zorgen. Dat heb ik zelf ondervonden toen ik als prille twintiger tegen m’n eigen grenzen aanbotste. Die botsing was confronterend, maar ook heel leerrijk. Want sindsdien ben ik veel bewuster tijd gaan maken voor pauzemomenten. Gewoon, doorheen de dag. En gewoon omdat het kan. Dat de badkamer de uitgelezen plek is voor die momenten, is evident. We zijn er immers elke dag letterlijk bezig met verzorging. 

 

Als beautyjournaliste en visagiste volg ik verder iedere dag het reilen en zeilen in beautyland. Ik leer er de gezichten achter de merken kennen, de verhalen achter de producten. Maar ik zie ook telkens opnieuw de kracht van schoonheidsrituelen. Een gezonde huid, een stralende make-up en een kapsel dat in de plooi ligt: keer op keer doen ze wonderen voor het zelfvertrouwen van de persoon die voor me zit.

 

Hier, in SQÓN, vloeien dan ook al mijn passies en ervaringen samen. Hier lees je de verhalen achter de producten, hier vind je rust, hier zie je schoonheid in de breedste zin van het woord. Bovendien werd alles wat hier te vinden is met de grootste aandacht voor ecologie en duurzaamheid geselecteerd. Zo zorg je niet enkel voor jezelf, maar ook voor de planeet.

 

Ik hoop dat jij er evenveel van geniet als ik. Want het leven kan SQÓN zijn...

meet the team*

* SQÓN volk ;-)

David

Melissa

Bert

  • Facebook
  • Instagram

Contact: hi@sqon.be

Hoogboomsteenweg 89

2950 Kapellen

BE0755.745.905